Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Egyéb

page counter

        page counter 
free counters
FREE HIT COUNTERS

page counter

Stock Car Magazin

2008.08.04. 19:07 roncsderby

Hatalmas elismerésnek számít ha a nemzetközi Stock-Car magazinban említést tesznek egy rendezvényről pár sorban. Egyesületünk pedig örömmel fogadta a hírt, miszerint két teljes oldalt kapott a Hatvani Roncsdeby a Stock Car Magazin 2007-es szezont összefogalaló számában ennél jelenleg nem tudunk nagyobb elismerést elképzelni!

Köszönjük!!

A cikk magyar fordítása a képek alatt olvasható.

 

Több mint 15 éve, a Gelbe Löwen (Sárga Oroszlánok) csapat vezetői Zita és Tibor elhivatottan és lelkesen irányítják magyarországon és azon belül kiemelten Hatvan városában a Roncsderbyt! (Stock Car) A 2007 augusztus 11-én és 12-én tartott futam zökkenőmentesen zajlott,a verseny előtti forró napokon a pilóták a pálya melletti fürdőben hűsítették magukat. Még az ezt követő kissebb szombat esti tornádó, amely elsodorta a zenészek sátrát sem okozott nagyobb fennakadást. Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egyetlen nehézség adódott a pilótáink számára: a vasárnap délelőtti futamon csúszós és nedves volt a pálya. A nemzetközi futamra, több tucat magyar pilóta a tonnás Ladákkal készülődött és nem féltek az ütközésektől, ugyanakkor megfigyelhető volt a nyugat európai autók számának emelkedése. A pilóták vezetési technikája ugrásszerűen emelkedett és semmiben sem marad el a nyugat európai versenyzőkétől. A nemzetközi futamon, amelynek pontjai beszámításra kerülnek az európa bajnokságban, mindössze 12 versenyző indult,akik azonban bemutatták tehetségük legjavát, egy fantasztikus -erőteljes de fair play- gyorsasági versenyt produkáltak. A koronát a versenyre a magyar közönség által is kedvelt R4-es futam nyújtotta, amelyre első alkalommal egy kiválló autóval induló tehetséges magyar pilóta is indult. A csodálatos versenyt több mint kétezer néző látogatta meg a rendezvény hétvégéjén. A 2007-es Roncsderby zökkenőmentesen zajlott és igy ezúton üzeni Márkus Tibor hogy Jó napot Franciaország, Jöjjenek Hatvanba, Mi csinálunk egy szuper Roncsderbyt.

Fordította: H.M.

1 komment

Címkék: sajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://roncsderby.blog.hu/api/trackback/id/tr34600403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czibolya G. 2008.08.10. 19:41:41

Hát ez a lényeg, hogy már külföldön is ottvagyunk, és lessz ez még jobb is.
Üdv Gabi
süti beállítások módosítása