Friss topikok

Naptár

2010
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Egyéb

page counter

        page counter 
free counters
FREE HIT COUNTERS

page counter

Márkus után Márkus az elnöki székben

2010.12.31. 22:32 roncsderby

Heves megyei hírlap:

2010. december 24. 08:44 T. O.  


A hatvani Daliban jó hangulatú rendezvénnyel zárta az évet az Újszerű Technikai Sportok Egyesülete.
 

Az eseményre eljött három francia – köztük a nemzetközi kapcsolatokat nagyszerűen menedzselő, s ennek érdekében a még a magyar nyelvet is elsajátító Bernard Loegel –, valamint egy portugál vendég is. Márkus Tibor elnök megköszönte a versenyzők és a segítők munkáját. 

Márkus Norbert és Márkus Tibor. Nem csak jó szervezők, jól is versenyeznek. FOTÓ: Tari Ottó 


– Remek évet tudhatnak maguk mögött – mondta értékelőjében –, hiszen az Európa-bajnokság összetett végeredményét tekintve Varga Balázs (Hatvan, Gelbe Löwen) az 5. helyen végzett. (Ezt egyébként eddig csupán Márkus Tibor vb 6. helyezése múlja felül.) Szabó Attila (Tura, Gelbe Löwen) a 15., míg Kovács Csaba (Hatvan, Gelbe Löwen) összetettben 17.-ik lett.
 

Rajtuk kívül különdíjjal ismerték el Brenner Csaba, Ferenc Csaba, a turai önkéntes tűzoltók, Márkus Norbert és Márkus Zita tevékenységét is. Az egyesület pedig egy gyönyörű kupával lett gazdagabb, amit az európai szinten is kimagasló színvonalú tevékenységétől kapott a Nemzetközi Szövetségtől (F.I.S.M.O.). A tisztújítás előtt az alapító elnök, Márkus Tibor két évtized után lemondott ebbéli tisztségéről. Utódjául egyhangúlag Márkus Norbertet választották meg.   

forrás: www.heol.hu 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása